Meerdaagse reis

3-daagse Elzas

In het weekend van 26, 27 en 28 juni 2015 gaan we naar de Elzas. Lees verder ons programma voor deze zeer interessante uitstap.

Vrijdagochtend vertrekken we aan de kerk van het Herent om 7.00 uur. Van hieruit gaan we naar Trier waar we een tussenstop zullen maken om de beentjes even te kunnen strekken. Daarna gaat de reis verder naar Saverne (Frankrijk) waar we een bezoek zullen brengen aan een rozentuin. Hierna gaan we verder naar het hotel (Hotel Garni Kehl Duitsland) voor het avondeten. Daarna geniet iedereen van een vrije avond.

Dag 2. In de voormiddag vrij bezoek aan de stadstuin van Straatsburg. Van hieruit naar het kasteel van Haut Koeningsbourg en daarna naar Colmar met zijn typische huisjes, om daarna te stoppen voor een wijndegustatie op de terugweg naar het hotel.

Dag 3. Een ganse dag Straatsburg. We beginnen bij de botanische tuin, gaan de stad verkennen met de boot en zijn dan vrij om op eigen tempo Straatsburg te ontdekken, waarna we weer tijdig moeten vertrekken om met een tussenstop voor het avondeten Neerpelt omstreeks 22.00 uur te bereiken.

De prijs hiervoor bedraagt 200,00 euro p.p.  (1 pers. kamer = + 48 euro) hier is inbegrepen:

bus – 2 x ontbijt – 3x avondeten – alle inkomgelden zoals rozentuin, bootrondvaart en wijndegustatie.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 17 februari 2015 in OC De Vranken tussen 18.00 en 19.00 uur.  Daarna, als er nog plaats vrij is, bij Jean Van de Kerkhof, Breughelstraat 1a, Neerpelt.

Bij de inschrijving dient een voorschot betaald te worden van 100 euro p.p.