onkruidbestrijding

 

ECOstyle Ultima Onkruid en Mos is een totale onkruidbestrijder met wortelwerking.

Ultima bevat organische vetzuren die de celwanden van de blaadjes vernietigen en leiden tot een snelle bestrijding van alle onkruiden binnen 3 uur. Daarnaast bevat Ultima ook een groeistopper die de nieuwe bladontwikkeling vanuit de wortels verhindert.

Gebruiksadvies:
Bij voorkeur toepassen bij groeizaam weer, zoals hogere temperaturen en voldoende zon. Na toepassing moet het minimaal 4 uren droog weer blijven voor een optimale werking. Bij voorkeur toepassen wanneer het onkruid of mos zich nog in een jong groeistadium bevindt en enkel op de plaatsen waar onkruid of mos groeit. Bij moeilijke onkruiden en grassen indien nodig opnieuw behandelen voor een optimaal resultaat. De behandelde oppervlakken niet bewerken binnen de 24 uur na behandeling. Aangezien het product alle groene plantendelen doodt mogen de bladeren van tuinplanten niet geraakt worden met het middel. De dosis wordt uitgedrukt per 5 m² te verwijderen vegetatie en enkel een gelokaliseerde behandeling op goed ontwikkelde planten is toegelaten. Gebruik voor de toepassing een sproeier en geen gieter. De onkruiden enkel bevochtigen en niet bespuiten tot afdruipen. Voor toepassingen TUSSEN de rijen van de planten, een afschermkap op de sproeier plaatsen.
Dosering:
85 ml + 415 ml water. Doe 85 ml in de sproeier en vul aan tot 500 ml oplossing, ter behandeling van 5 m² volledig bedekt met onkruid of mos. Goed schudden voor gebruik. Enkel een bespuiting uitvoeren waar het onkruid voorkomt. Het onkruid moet in het geheel worden bespoten. Voorkom echter dat het middel van het onkruid afdruipt. Behandel plant per plant door met de spraykop van het sproeitoestel van op 50 cm afstand het onkruid te bespuiten. Max. 2 toepassingen/jaar met een interval van 30 dagen.

Productinformatie

Inhoud: 1020 ml
Te gebruiken: Niet verharde permanent onbeteelde terreinen (grind, pad, oprit, wegen…), onder sierbomen en -heesters (gebruik een spuitkap)
Tegen: Onkruiden en mossen
Erkende naam: Ultima
Erk nr. / Toel nr: 9609G/B
Bewaring: Bewaren bij een temperatuur van minimaal 10°C, om verdikking te voorkomen.
Formulering: SL (met water mengbaar concentraat)
Wettelijke Informatie: Gebruik gewasbescherming veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Prijs rond de: € 21,40

Informatie van avevewinkels