011 44 73 89 info@tuinhierthent.be

Activiteiten 2023

Beste lid van Tuinhier,

Beste lid van Tuinhier,
Hierbij vindt u ons jaarprogramma voor 2023 alsook de data van de bloemschiklessen.

Wij hebben geprobeerd een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen zodat iedereen wel ergens zijn gading kan vinden. Tegelijkertijd vernieuwend en toch met behoud van de activiteiten die in het verleden altijd succesrijk waren, zoals o.a. onze snoeiles en ons ledenfeest. Nieuw zijn o.a. een fietstocht en een (tweejaarlijkse) driedaagse uitstap.
Hiernaast organiseren wij ook nog steeds onze kooklessen. Interesse? Spreek gerust een bestuurslid aan.
Voor het eerst zien we ook een lichte stijging van het aantal leden, wat een positieve kentering is. Aarzel niet om ons uw bedenkingen, ideeën of wat dan ook te laten geworden. 

Minder stress

Beter slapen

Meer ontspannen

Minder risico op hartproblemen

Meer sociaal contact met anderen, wanneer je samen tuiniert

Betere fysieke conditie en een groter uithoudingsvermogen

Lid worden:

Voor 23 euro per jaar kunt u lid worden. U ontvangt dan gratis het maandblad Tuinhier magazine

Kalender 2022

Wat brengt de toekomst?

Naast onze huidige activiteiten, willen we ook nieuwe initiatieven uitwerken die specifiek jonge gezinnen of kinderen kunnen aanspreken. Wij vragen daarbij ook de medewerking van alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s in onze vereniging. Wie leuke ideeën of suggesties heeft om jonge mensen opnieuw in de tuin te krijgen, kan deze altijd via e-mail doorsturen naar onze secretaris info@tuinhierthent.be

er wacht een mooie toekomst met veel groeimogelijkheden!

Contacteer ons

info@tuinhierthent.be

Winterdijk 23, 3910 Neerpelt

011 44 73 89

Wat je zelf tuint is top!

De nieuwe slogan ‘Wat je zelf tuint, is top!’ wil het gevoel van verjonging en dynamiek nog versterken. Ze speelt in op de doe-het-zelftrend en maakt van ‘tuinen’ een actief en attractief werkwoord. Tuinieren is gezond, leuk, lekker, voordelig en bovendien makkelijker dan je denkt. Ook de nieuwe, frisse huisstijl met toegankelijk en herkenbaar logo, onderstreept dit mee.